vineri, 5 martie 2010

Tornadele si anul 2012

Clima este in curs de schimbare? Fara echivoc, raspunsul este da. O serie de observatii tind sa confirme aceasta concluzie si permit o mai buna intelegere a rapiditatii acestor schimbari. Ca urmare a preocuparilor majore pentru schimbarile climatice ce pot surveni in acest secol, climatologi din toate colturile lumii emit scenarii de evolutie a vremii si climei.


Romania in fata schimbarilor de clima

Cand inundatii - cand seceta, iar peste toate acestea, fenomene meteorologice pana acum inexistente in Romania. Şi vorbim aici in primul rand despre tornade. Movilita, Facaieni - sunt doua momente incredibile, teoretic imposibile in Romania, practic devastatoare. De ce au aparut? Specialistii spun ca din cauza schimbarilor semnificiative ale vremii. Meteorologii ne avertizeaza ca, numai in ultimii ani, in tara noastra, temperatura medie a crescut cu aproape un grad.

In noaptea dintre 12 si 13 august 2002, un fenomen meteo fara precedent in tara noastra a naruit localitatea Facaieni din judetul Ialomita. Despre vartejul nimicitor s-a vorbit extrem de mult, iar denumirea lui a fost prilej de controverse.

Unii i-au spus tornada din capul locului, altii i-au contrazis explicand ca in Romania, o tara cu clima temperat-continentala, asa ceva nu este posibil. In mod obisnuit, tornadele se formeaza deasupra oceanelor dupa care se deplaseaza catre tarm unde matura totul in cale.

Specialistii au convenit in cele din urma sa-i spuna furtuna cu aspect de tornada. Oricare i-ar fi numele, ceea ce a lasat in urma vartejul a fost un cosmar. 3 morti, 18 raniti, 400 de case distruse, trafic feroviar si rutier blocat. Un dezastru din care multi nu si-au revenit nici astazi.

In aceeasi noapte de cosmar, cateva ore mai tarziu, o furtuna asemanatoare a izbit in alta parte. Comuna Ghindaresti, judetul Constanta. In mai putin de cinci minute au fost smulse acoperisurile a peste 30 de case, a fost afectata structura de rezistenta a bisericii din sat. Una dintre turle a fost smulsa de vintul puternic si aruncata peste case. Comuna a ramas in bezna, fara legaturi telefonice si fara apa potabila. Barcile de la malul Dunarii zburau ca frunzele, iar apoi se zdrobeau de pamant. Cei peste trei mii de localnici lipoveni au fost ingroziti.

Furtuna din localitatea Movilita (jud. Ialomita) a fost asemanatoare cu cea din Facaieni, dar de o intensitate mai mica, a declarat directorul general al Administratiei Nationale de Metrologie, Ion Simion.

Cotidianul "India Daily" titra pe 17 mai 2005: inceputul unui nou sezon de razboi prin manipularea mascata a climei. Birourile nationale de clima ale diferitelor tari au inceput sa prezica taifunuri si cicloane pe tot globul. Cu toate acestea, unii oameni de stiinta sunt convinsi ca vor exista numeroase tentative mascate de manipulare a climei prin crearea de cicloane ca simple experimente climaterice in incercarea de a le controla artificial.

Cea mai moderna metoda de manipulare artificiala a climei implica ionizarea "la comanda" a straturilor atmosferice aflate la o altitudine intre 4500 si 9000 de metri. Aceasta "joaca" cu ionosfera planetei si folosirea controlata a interactiunilor dintre Soare si Pamant poate creea efecte neprevazute. Oamenii de stiinta au realizat ca intreaga clima a planetei este determinata de radiatia solara electromagnetica care ajunge pe Pamant.

Exista anumite indicii care arata ca radiatiile expulzate in urma furtunilor solare sunt direct responsabile de schimbarile climei planetare. Iar aceste furtuni solare sunt determinate de un nivel neobisnuit de mare al energiilor care sosesc in sistemul nostru solar provenind dintr-o anumita zona a galaxiei. (Despre toate aceste interactiuni, Active Information Media a publicat o serie de articole. Detalii in Centura fotonica.)

S-au realizat diferite modele pe calculator despre rolul si comportamentul ionosferei care actioneaza ca un filtru in calea radiatiilor solare in drumul lor spre suprafata Pamantului. Daca exista metode de a controla acest filtru, atunci aceste metode si tehnologii devin adevarate "parghii" pentru modificarea climei planetare. Acesta este rezultatul la care s-a ajuns folosind cercetarea computerizata. Controlul ionosferei permite modificarea climei. Iar rezultatele sunt magice.

Una dintre metodele de a controla ionosfera consta in a manipula artificial densitatea ionilor in aceasta zona atmosferica prin folosirea unor puternice transmitatoare si a unor intregi suprafete de teren "plantate" cu antene operand in gama de inalta frecventa. Exista suficiente informatii publice pe aceasta tema, atat pe internet cat si in diverse jurnale de specialitate. Cel mai cunoscut mijloc de modificare climatica la nivel planetar este celebrul HAARP din Alaska.

Tendinte recente arata ca folosirea super-conductoarelor in satelitii spatiali este un alt mijloc de a genera fluxuri electromagnetice intense pentru a "bombarda" ionosfera cu scopul de a controla artificial clima.

Expertii declara ca in acest sezon se vor folosi in repetate randuri fluxuri electromagnetice puternice pentru a genera un comportament climatic mult mai violent decat pana acum. Studii foarte recente, realizate in anumite tari interesate de aceasta tema, arata ca folosirea unor fluxuri electromagnetice "inverse" poate neutraliza "bombardamentul" energetic destinat sa modifice vremea. A inceput oare deja razboiul nevazut?


Din nou anul 2012

Conform unor cercetatori care lucreaza in echipa cu un grup de geofizicieni si astrofizicieni in cadrul unei companii de cercetare din Hiderabad (India), Pamantul si Soarele vor trece printr-un proces de inversare a polilor magnetici in anul 2012. Aceasta sincronizare de evenimente s-a mai petrecut cu miloane de ani in urma, cand au disparut dinozaurii.

Inversarea polilor magnetici este un proces in care pozitia acestora se modifica gradual. In cadrul acestui proces, se ajunge la un moment dat in care campul magnetic al planetei are intensitate zero, ceea ce inseamna ca planeta nu mai are, in acel moment, camp magnetic. Cand acest moment coincide cu cel al fenomenului similar de pe Soare, apare o problema majora.

NASA a recunoscut public existenta acestui fenomen, insa a cautat sa reduca panica afirmand ca Pamantul va avea totusi un camp magnetic, foarte slab si instabil, dar nu zero.

Conform cercetatorilor de la Hiderabad, sincronizarea celor doua fenomene de inversare a polilor magnetici (ai Pamantului si ai Soarelui) poate determina, pe langa disfunctionalitati in sistemele energetice si electronice si problemele deja cunoscute cu ratacirea pasarilor si animalelor migratoare, efecte cu mult mai periculoase.

Datorita faptului ca articolele AIM sunt adesea copiate pe diverse forumuri si apoi preluate de alte reviste si site-uri, fara a specifica originea lor, va informam ca adresa acestui articol este http://aim.y11.net/?a=130 si este publicat la Active Information Media.

Printre acestea amintim: sistemul imunitar al vietuitoarelor se va slabi semnificativ, crusta planetara va fi zguduita de vulcani, miscari tectonice, cutremure si alunecari de teren, magnetosfera planetara va fi slabita si va permite radiatiei cosmice sa patrunda periculos de mult pana la suprafata planetei cauzand cancer si arsuri solare, iar campul gravitational terestru se va modifica intr-un mod neprevazut.

Pe de alta parte, s-au semnalat un numar mare de aparitii OZN in aceasta perioada care (se presupune ca) ne observa si ne studiaza indeaproape. Unii ufologi afirma ca prezenta OZN-urilor este din ce in ce mai mare pe masura ce ne apropiem de anul 2012. Altii au prezis ca va avea loc o neobisnuita "intalnire" oficiala in 2012. Detalii in India 2012.


Profetii despre prezent

"Scoarta pamantului va lua foc, clima va suferi unele schimbari, cutremure simtitoare vor distruge multe dintre cladirile existente, uragane si vanturi puternice, terestre si maritime, vor nimici indrazneala oamenilor bazati numai pe asa zisa putere a stiintei. Ingeniozitatea omeneasca pusa in slujba raului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime si pamantul va cunoaste cele mai cumplite boli ce vor apare pentru a fi nimicita existenta oamenilor rai sau perversi."

Afirmatiile de mai sus apartin celebrului indian Sundar Singh care a vizitat Romania la inceputul secolului trecut si a facut o serie de profetii despre rolul tarii noastre in viitorul care incepe acum. Desi in perioada anterioara multi oameni se indoiau de adevarul acestor predictii, evenimentele actuale au adus din nou in atentie discursul lui Sundar Singh despre Romania.

"Iata, dupa cum am vazut eu, aceste transformari vor veni peste voi si va vor lua prin surprindere chiar daca veti ramane neclintiti in incapatanarea voastra si nu veti ajunge sa credeti in DUMNEZEU" a mai spus Sundar Singh.

Vorbind despre incercarile prin care noi trecem acum, el adauga: "Sfarsitul acestor incercari va fi marcat de un dezastru planetar produs de cutremure, care va ingrozi aproape intreaga lume."

"America de Nord si de Mijloc vor ajunge sa fie in cea mai mare parte un gigantic cimitir. Aceasta se va intampla tocmai in ajunul unor imense planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia intregii planete."

"Chiar daca va uimesc cele afirmate de mine, sa nu mire pe nimeni ceea ce se va intampla, deoarece fiecare are ceea ce merita, in final dreptatea, adevarul si lumina spirituala triumfand."

Niciun comentariu: